Дата: 8 жовтня 2020 р. Час: 10.00-12.30

Якщо Ви здійснюєте свою діяльність в Хмельницькій або Тернопільській областях та цікавитесь вирощуванням енергетичних культур, Науково-технічний центр «Біомаса» запрошує Вас приєднатись до онлайн зустрічі робочої групи міжнародного проєкту «Сприяння сталому використанню малопродуктивних земель для біоенергетики через веб-платформу для Європи – BIOPLAT EU» європейської програми Горизонт 2020.

В рамках онлайн зустрічі робочої групи проєкту BIOPLAT-EU будуть представлені результати ідентифікації в Хмельницькій і Тернопільській областях земель, що більше 5 років не використовуються для сільського господарства та потенційно можуть бути залучені для вирощування енергетичних рослин та подальшого виробництва енергії/палива. Заплановано обговорення із місцевими стейкхолдерами Хмельницької і Тернопільської області потенційних біоенергетичних ланцюжків доданої вартості та бар’єрів для реалізації таких біоенергетичних проєктів.

У разі Вашої зацікавленості прохання заповнити ФОРМУ реєстрації. Кількість учасників обмежена, посилання для приєднання до онлайн зустрічі буде надіслано відібраним учасникам.

Детальніше про проєкт BIOPLAT-EU.

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся до координаторки проєкту BIOPLAT-EU в Україні Олександри Трибой: tryboi[a]secbiomass.com.

Програма онлайн зустрічі стейкхолдерів Хмельницької та Тернопільської областей