В рамках проекту “Cтале використання деревної біомаси від обрізки і викорчовування багаторічних с/г насаджень (uP_running)” Науково-технічним центром “Біомаса” та Українським клубом аграрного бізнесу проводиться підсумковий семінар.

Метою семінару є висвітлення інформації щодо кінцевих результатів проекту: презентація існуючих виробничих ланцюгів, бізнес моделей та найкращих кейсів, та обговорення вивчених уроків та отриманого досвіду з зацікавленими сторонами: фермерами-садоводами, сервісними компаніями та споживачами енергії.

Міжнародний проект «uP_running» в рамках програми наукового та інноваційного співробітництва Європейського Союзу HORIZON 2020 сприяє розвитку та поширенню технологій біоенергетичної утилізації деревини від обрізки та викорчовування виноградних, оливкових та плодових насаджень.

Дата і час проведення семінару: 04 червня 2019 р., 13:00-16:00.
Місце проведення: НК «Експоцентр України», м. Київ, пр-к. Академіка Глушкова, 1, павільйон №10

Участь у семінарі: БЕЗКОШТОВНА за умов попередньої реєстрації за посиланням нижче:

ПРОГРАМА CЕМІНАРУ

12:30-13:00 – Реєстрація учасників, вітальна кава

13.00-13:30 – Вітання учасників.  Спікер на погодженні. Міністерство аграрної політики і продовольства.
Георгій Гелетуха, Голова правління Біоенергетичної Асоціації України. Перспективи розвитку біоенергетики в Україні.

13:30-13:45 – Тетяна Желєзна, Біоенергетична асоціація України, НТЦ «Біомаса». Аналіз сектору використання відходів від обрізки та видалення багаторічних сільськогосподарських насаджень в енергетичних цілях в Україні.

13:45-14:00 – Алла Кравченко, УКАБ. Презентація проекту up_Running: основні завдання і отримані результати.

14:00-14:30 – Семен Драгнєв, НТЦ «Біомаса». Основні моменти використання енергії біомаси ОВСН: огляд демонстраційних проектів та найкращих практик.

14:30-15.00 – Олена Ковтун, УКАБ. Ольга Гайдай, НТЦ «Біомаса». Напрацювання проекту up_Running: де шукати та як користуватись (посібник консультанта, монографії, обсерваторія, корисні документи).

15:00-15:30 – Панельна дискусія: огляд найкращих практик, бар’єрів та можливостей. (запрошені ініціатори демонстраційних проектів в Україні (tbc)). Запитання та відповіді.

15.30-16:00 – Фуршет. Спілкування між учасниками.

Додаткову інформацію про проект ви можете знайти на сайті проекту / ua.up-running.eu